Pakke-flytte-logistik er ikke for sarte sjæle…

Det er alligevel utroligt, så langt tid det tager at planlægge en flytning. Fra første flyttedrøm til vognen er læsset. Alt er besværligt – men heldigvis også sjovt og hyggeligt, hvis man er lidt kreativ.

Når man fx ikke har bil, så henter man ikke bare lige 20 flyttekasser i uhåndterbar størrelse i Silvan… Det er næsten fysisk umuligt at transportere dem ind i en bus, uden at nogen kommer til skade. I stedet kan det anbefales at ringe til sin stærke veninde fra Lolland, der tilfældigvis er i byen og som gerne vil hjælpe for en kop kaffe og en krammer.

 

Når man ikke fik sorteret så grundigt, sidst man flyttede, og så skal gennemgå ALT med en tættekam… Det er mildt sagt langsommeligt men hyggeligt arbejde.

Fx faldt jeg over min hovedopgave fra Journalisthøjskolen – om netop Bornholm – og på forsiden er et landkort, hvor Bornholm er i centrum – og resten af Danmark er indsat i en lille, overskuelig boks i øverste højre hjørne.

Cirka sådan er prioriteringen i min hjerne også pt. At alt handler om Bornholm, om at komme derhen, om at overleve derovre, om at nyde og elske at være derovre.

Og når man efter den møjsommelige ‘hvornår-havde-jeg-sidst-denne-her-på’-tøj-sorterings-proces alligevel gerne vil ned og aflevere det frasorterede til den kække ’smid-tøjet’-kampagne, Røde Kors kører for tiden, og man helt træt højt siger ’stop dig selv’ til sig selv….

Læg hertil bookning af flyttefolk, bil, færge og kørsel til Bornholm. Pakke alt, der bare kan gå lidt i stykker, ind i bobleplast. Og det at finde et sted og en person, der kan tage imod det hele og opbevare alle mine sager på øen. Og så på en lørdag!

Men. Nu er alt pakket. Jeg holder vejret. På lørdag tager mine sager til Rønne, mens jeg arbejder færdig her i København og sover hos min søster, der selv mener, hun ‘over-hele-hovedet slet ikke’ bliver træt af at have mig og min kuffert på visit i små 10 dage.

Det med at starte en business op og mentalt rumme, at jeg flytter væk fra stort set alle, jeg kender, er tvunget i baggrunden af bobleplast og flyttekasser. Og det er nok meget godt.

Næste indlæg skulle gerne være fra en tom lejlighed.

Kryds alt, hvad krydses kan.

Kram Louise


 

© Passion Kommunikation | Louise Skøtt Gadeberg
T: +45 6167 3760 | M: lg@louisegadeberg.dk

© passion.kommunikation | Louise Skøtt Gadeberg | T: +45 6167 3760 | M: lg@louisegadeberg.dk
Vi bruger cookies for at gøre din oplevelse på siden optimal. Vi gemmer ikke personlige oplysninger.