Fra Hellerup til det der “Udkantsdanmark”…

Dette smukke billede tog jeg i sommeren 2015. Det er fra Allinge på Bornholm, og jeg var på cykelferie med min veninde. For jeg fik slet ikke nok ‘Bornholm’ ind på karmakontoen på Folkemødet.

Og hvorfor så dette billede som start på denne blog?

Fordi det var cirka her, jeg besluttede mig for, at jeg ville prøve at bo på Bornholm mindst ét år i mit liv. Resten er historie, for når en virkelig god ide først er plantet på øverste etage hos undertegnede, så er der ikke langt til handling.

 

Resten af 2015 drømte jeg om at prøve ø-livet af – og i foråret 2016 tog jeg den endelige beslutning. At jeg ville sige mit faste, gode job op og åbne min egen kommunikationsvirksomhed med base på Bornholm.

Det er mildt sagt en stor beslutning at træffe – både at sige sit job op og blive selvstændig – men i den grad også at vælge at flytte væk fra venner og familie og ud til det der UDKANTSDANMARK!!!

Kan man overhovedet leve der, hvis man er under 60 år? Og er der i øvrigt fare for at dø af kedsomhed eller stilhed?

På den anden side kunne det jo være, at der her netop fandtes det frirum af ro, natur og ‘høj himmel’, der kunne kaste andre kreative projekter af sig ud over firma-drømmen?

Well, det er netop det, denne blog handler om. At springe ud som udkantsboer og selvstændig, selvom man har hele 18 år som københavner og lønmodtager på cv’et – med alt hvad det forhåbentlig indebærer af oplevelser, overraskelser og udfordringer…

Hop med her. Jeg flytter 1. maj 2016.

/Louise

© Passion Kommunikation | Louise Skøtt Gadeberg
T: +45 6167 3760 | M: lg@louisegadeberg.dk

© passion.kommunikation | Louise Skøtt Gadeberg | T: +45 6167 3760 | M: lg@louisegadeberg.dk
Vi bruger cookies for at gøre din oplevelse på siden optimal. Vi gemmer ikke personlige oplysninger.