Databeskyttelsespolitik

Databeskyttelsespolitik for Passion Kommunikation

Databeskyttelsespolitikken gælder for indsamling og brug af personoplysninger for virksomheden Passion Kommunikation, herunder bloggen Home Sweet Bornholm.

Virksomheden er dataansvarlig
Virksomheden er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Virksomhedens kontaktoplysninger er:
Passion Kommunikation
CVR: 37677639
Stengade 3, 3700 Rønne, Bornholm.
Telefon: +45 61673760
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du er altid velkommen til at kontakte virksomheden, hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger.

 

Personoplysninger virksomheden behandler
Virksomheden behandler følgende kategorier af personoplysninger

 • Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse på kunder, kilder og samarbejdspartnere
 • Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse på evt. modtagere af nyhedsbreve og pressemeddelelser.
 • Oplysninger givet i interviews - enten ifm. optagelse på diktafon, som håndskrevne noter eller som notat på pc.
 • Oplysninger om personens interesser og adfærd på din hjemmeside.
 • Personoplysninger, som personen selv skriver i et kommentarfelt på virksomhedens hjemmeside eller facebookprofil. F.eks. Navn, e-mailadresse og billede på læsere af bloggen Home Sweet Bornholm.

 

Virksomheden bruger personoplysninger til
Virksomheden bruger dine personoplysninger til følgende formål:

 • Kundens/kildens navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse opbevares, så Passion Kommunikation kan komme i kontakt med kunden/kilden.
 • Følgeres/læseres/kilder/kunders/samarbejdspartneres navn og e-mailadresse registreres og opbevares, når vedkommende kommenterer på hjemmesiden www.passionkommunikation.dk / www.homesweetbornholm.dk, så virksomheden evt. senere kan sende nyhedsmail eller pressemeddelelser til personen
 • Følgeres/læseres/kilder/kunders/samarbejdspartneres interesser og adfærd på virksomhedens hjemmeside bruges til evt. at målrette annoncer, til at måle trafik/adfærd på hjemmesiden eller til at videreudvikle hjemmesiden.
 • Oplysninger, som personen selv har givet i et kommentarfelt, kan evt. bruges af Passion Kommunikation jf. ovenstående punkt.

 

Retsgrundlaget for behandling af dine personoplysninger
Når Passion Kommunikation behandler personoplysninger om dig, sker det på baggrund af:

 • Dit samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a
 • Interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f, fx når virksomheden har en interesse i at kontakte dig
 • Behandlingen er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra c
 • Behandlingen er nødvendig for, at virksomheden kan opfylde en aftale med dig som kilde/kunde/samarbejdspartner/læser, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b

 

Videregivelse af personoplysninger
Virksomheden videregiver dine oplysninger, hvis det er nødvendigt for at opfylde en aftale med dig, du har givet samtykke til det, eller hvis virksomheden er forpligtet til det efter gældende lovgivning.

 

Overførsel til modtagere i tredjelande, herunder internationale
Virksomheden gemmer dine oplysninger på en kodebeskyttet Onedrive-konto, hvis server potentielt kan være placeret i udlandet / uden for EU og EØS.

Dine personoplysninger stammer fra
Indhentet via hjemmesider, offentlige registre eller via oplysninger fra dig selv.

 

Opbevaring af dine oplysninger
Virksomheden opbevarer din personoplysninger, så længe det er nødvendigt for virksomheden at kunne behandle dine oplysninger, eller det følger af gældende lovgivning.
De oplysninger, som virksomheden skal opbevare efter bogføringsloven, opbevares i løbende kalenderår plus 5 år.

 

Dine rettigheder
Når virksomheden behandler dine personoplysninger, har du følgende rettigheder:

 • Ret at trække dit samtykke tilbage:
  Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte virksomheden telefonisk eller pr. e-mail eller brev til virksomhedens adresse. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, har det ikke betydning for lovligheden af de behandlinger, som virksomheden allerede har foretaget på baggrund af dit samtykke.
 • Ret til at få indsigt i dine oplysninger:
  Du kan til enhver tid få indsigt i, hvilke oplysninger virksomheden behandler om dig, og hvordan dine oplysninger behandles.
 • Ret til at få berigtiget dine oplysninger:
  Du har ret til at få dine oplysninger rettet, hvis virksomheden har urigtige oplysninger om dig.
 • Ret til at få slettet dine oplysninger:
  I visse tilfælde kan du have ret til, at virksomheden sletter dine oplysninger inden det tidspunkt, hvor oplysningerne almindeligvis ville blive slettet.
 • Ret til at få begrænset behandlingen af dine oplysninger
  I visse tilfælde kan du have ret til at få behandlingen af dine oplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må virksomheden fremover kun behandle oplysningerne, bortset fra opbevaring, med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
 • Ret at gøre indsigelse mod behandlingen
  I visse tilfælde har du ret til at gøre indsigelse mod virksomhedens behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.
 • Dataportabilitet
  I visse tilfælde har du ret til få flyttet dine personoplysninger fra virksomheden til en anden dataansvarlig eller at få dem udleveret i et struktureret og maskinlæsbart format.

 

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, kan du kontakte Passion Kommunikation skriftligt på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder på datatilsynets hjemmeside.

 

Klage til Datatilsynet
Du har mulighed for at klage over Passion Kommunikations behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet på tlf. 33 19 32 00 eller e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Læs Passion Kommunikations cookiepolitik her.

 

Vi bruger cookies for at gøre din oplevelse på siden optimal. Vi gemmer ikke personlige oplysninger.